WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE!

Nieuws (hot news)


Februari 2021

Winterwonderland

Deze winter toch nog een pak sneeuw in de speeltuin. Lang geleden! Wat jammer dat we nog gesloten zijn. Wat een feest was dat voor de honden geweest!


Januari 2021

Een nieuw jaar met nieuwe kansen!

Onderhoud en werkzaamheden gaan bij ons gewoon door, op weg naar het voorjaar met hopelijk een mooie her-opening!

Een stevig hek rondom het nieuwe terras is in de maak met nieuwe toegangshekjes in dezelfde stijl.


December 2020

Helaas moeten wij onze deuren wegens de Corona-maatregelen weer sluiten!  Daar komt bij dat alle velden ook weer slecht begaanbaar zijn geworden door de vele regenval.  We zijn zuinig op onze velden en deze tijdelijke sluiting gebruiken wij om deze te sparen en om het nodige onderhoud te plegen. 

Geeft ons de mogelijkheid het nieuwe terras en de blokhut af te maken!

Dak is waterdicht, de dakgoten zijn geplaatst en het geheel begint al vorm te krijgen.  1e beschermlaag zit erop aan de buitenkant voor de winter, in het voorjaar schuren en strak aflakken!


November 2020

Eindelijk kunnen we een knoop doorhakken met de aanschaf van een blokhut als accomodatie voor onze vrijwilligers, dankzij een donatie, de bijdragen van onze sponsoren en natuurlijk dankzij u!  Ook een nieuw terrasgedeelte kan hierdoor worden aangelegd.

Deze werkzaamheden geven tijdelijk wat overlast voor de bezoekers maar doen ons best om dit zo beperkt mogelijk te houden.