WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE!

Nieuws (hot news)


Mei 2021

AFSLUITING BROEKPOLDERWEG

MAANDAG 17 MEI 07.OO UUR TOT ZATERDAG 22 MEI 07.00 UUR

Het zit ons niet mee na de 1e opening. In deze week is de Broekpolderweg afgesloten en hebben wij aangepaste openingstijden:

Donderdag 13 mei, Hemelvaartsdag: GESLOTEN

Maandag 17 mei en woensdag 19 mei: gesloten door afsluiting Broekpolderweg

Zondag 1e Pinksterdag: geopend van 09.00 - 12.00 uur

Maandag 2e Pinksterdag: GESLOTEN


1e openingsweekend is een feit!

Het eerste weekend van 1 en 2 mei was een feest. Het was weer ouderwets druk in de speeltuin. Heel veel bezoekers hebben de weg naar onze speeltuin weer gevonden. Ook nieuwe bezoekers hebben van het openingsnieuws gehoord en hebben voor het eerst een bezoek gebracht. Van harte welkom! 


April 2021

Goed nieuws!!  Na de laatste persconferentie kunnen we de poorten weer openen!

Vanaf 1 mei 2021 mogen al onze vriendjes en vriendinnetjes weer komen spelen! Joepieeee!!     Wat hebben we jullie gemist! 

Zo in het voorjaar groeit alles weer welig en dat betekent werk aan de winkel!   We doen ons uiterste best om voor 1 mei alle velden in topconditie te brengen.

Februari 2021

Winterwonderland

Deze winter toch nog een pak sneeuw in de speeltuin. Lang geleden! Wat jammer dat we nog gesloten zijn. Wat een feest was dat voor de honden geweest!


Januari 2021

Een nieuw jaar met nieuwe kansen!

Onderhoud en werkzaamheden gaan bij ons gewoon door, op weg naar het voorjaar met hopelijk een mooie her-opening!

Een stevig hek rondom het nieuwe terras is in de maak met nieuwe toegangshekjes in dezelfde stijl.


December 2020

Helaas moeten wij onze deuren wegens de Corona-maatregelen weer sluiten!  Daar komt bij dat alle velden ook weer slecht begaanbaar zijn geworden door de vele regenval.  We zijn zuinig op onze velden en deze tijdelijke sluiting gebruiken wij om deze te sparen en om het nodige onderhoud te plegen. 

Geeft ons de mogelijkheid het nieuwe terras en de blokhut af te maken!

Dak is waterdicht, de dakgoten zijn geplaatst en het geheel begint al vorm te krijgen.  1e beschermlaag zit erop aan de buitenkant voor de winter, in het voorjaar schuren en strak aflakken!


November 2020

Eindelijk kunnen we een knoop doorhakken met de aanschaf van een blokhut als accomodatie voor onze vrijwilligers, dankzij een donatie, de bijdragen van onze sponsoren en natuurlijk dankzij u!  Ook een nieuw terrasgedeelte kan hierdoor worden aangelegd.

Deze werkzaamheden geven tijdelijk wat overlast voor de bezoekers maar doen ons best om dit zo beperkt mogelijk te houden.