Nieuws (hot news)


4 Juni 2023 vieren wij ons 5+2 jarig bestaan!

Op zondag 4 juni 2023 vieren wij ons 5+2 jarig bestaan.

 

Wij maken er een super leuke dag van met kraampjes, een fotograaf, workshops en veel leuke activiteiten voor baas en hond.

Ook is er een loterij met grote prijzen.

Wat denkt u van het winnen van een overnachting in het Delta Hotel in Vlaardingen?  Een heerlijk diner bij restaurant Flynns of een heerlijke lunch, film avondje, cadeaubonnen en nog veel meer.

Maar ook advies over fysiotherapie voor je hond, hydrotherapie of acupunctuur. Vachtverzorging van en voor je hond.

Een leuke fotoshoot voor je hond winnen en maken op deze dag.

En nog veel meer.

Dus noteer in je agenda en we zien jullie dan.

 


We gaan weer open...........

We gaan weer open vanaf zaterdag 1 april 2023.

 

Het is geen grap maar echt waar.

En achter de schermen wordt er hard gewerkt om ook dit seizoen weer leuke speeluurtjes te organiseren en natuurlijk ons evenement op zondag 4 juni niet vergeten in je agenda te zetten.

Een evenement om ons 5+2 jarig bestaan te vieren.

Met kraampjes, workshops, fotograaf, hondentrimster en een loterij.

Hou onze facebookpagina in de gaten want het beloofd een leuke dag te worden voor zowel de hond als de baasjes.

 

Wij zien u graag as zaterdag weer.


Sluiting wegens onbegaanbaar terrein!

Helaas is door de veel gevallen regen de velden te drassig en modderig om veilig open

te kunnen blijven.

Het betreden van de speeltuin en het rennen van de honden kan blessures opleveren voor baas en hond en dit is dan ook de reden om "tijdelijk" onze deuren te sluiten.

Zoals velen van jullie weten zijn wij de laatste tijd uitgeweken naar andere velden maar helaas zijn ook deze niet meer begaanbaar.

Hou onze website en facebookpagina in de gaten voor opening.

Wij bedanken u voor uw begrip en zien jullie hopelijk snel.


Kerstsluiting!

Zondag 25 december en maandag 26 december 2022 is de Hondenspeeltuin GESLOTEN!

 

 


Oliebollen opening!!!

 

Ja dit jaar kunnen we weer!!!

Zaterdag 31 december (oudjaarsdag! ) kunnen de honden nog even lekker rennen voordat het grote feest kan gaan beginnen.

 

Even lekker veilig rennen op onze omheinde velden en alle energie eruit zodat ze in de avond lekker rustig zijn. 

Er is op deze dag (helaas) geen mogelijkheid voor het reserveren van het bos aangezien we een drukte verwachten en alle velden en het bos dan in gebruik zijn.

Wel verkopen we deze dag een lekkere warme kop koffie of chocolade melk met een oliebol gesponsord door bakkerij vd Berg.

Dus nemen we tussen 10 en 14 uur afscheid van 2022 en wensen wij iedereen een gezond 2023 toe.


Gewijzigde Openingstijden!

  Vanaf 1 oktober 2022 zal de Hondenspeeltuin niet meer tijdens de avonduren geopend zijn.

Dit in verband met onvoldoende licht.

 Woensdag 27 april 2022 zijn wij GESLOTEN!  

Wij wensen iedereen een fijne koningsdag toe.


Beiden Paasdagen GESLOTEN!

De Hondenspeeltuin is op zondag 17 en maandag 18 april GESLOTEN. 

Dit in verband met beiden paasdagen.

Woensdagmiddag 20 april zijn wij weer geopend van 13 tot 15 uur.

 

Wij wensen iedereen fijne Paasdagen toe.


Woensdag 13 april GESLOTEN!!

 

In verband met omstandigheden zijn wij op woensdagmiddag 13 april GESLOTEN voor het publiek. 


                                                                                                Maart 2022

Nog 1 keer.......................

Nog 1 keer.............

Gisteren mochten we onze geweldige vrijwilliger, klusjesman, luisterend oor, en zoveel meer "nog 1 keer" brengen naar zijn favoriete plekje. De Hondenspeeltuin waar Herman heel wat uurtjes heeft doorgebracht de laatste jaren. Helaas is Herman erg ziek en zijn wens was dan ook om nog 1 keer naar de hondenspeeltuin te kunnen komen.Samen met Stichting Ambulancewens is dit mogelijk gemaakt.Wat een goed initiatief en wat zijn wij als vrijwilligers dankbaar dat wij deze wens in vervulling hebben kunnen laten gaan.

Zaterdag 2 april gaan wij voor het eerst na ruim 4 maanden weer open en graag willen wij de opbrengst van de entree van alle bezoekers doneren aan Stichting Ambulancewens die deze wens mogelijk hebben gemaakt. Ook zondag kunnen bezoekers een donatie doen voor dit geweldige initiatief. Alvast bedankt namens Herman en alle vrijwilligers van Hondenspeeltuin de Broekpolder.#dankbaar#emotioneel#mooiewensenvervullen#trotsoponsgeweldigeteamvrijwilligers


                                                                                                         April 2022

                                                                  Vanaf zaterdag 2 april openen wij onze deuren weer!

 

 

Zaterdag 2 april openen wij onze deuren weer na een lange wintersluiting. Wij zijn zaterdag en zondag geopend van 9.00-12.00 uur. Komen jullie ook?


Januari 2022

Nieuwe sponsor: VDL Security

VDL Beveiliging Afdeling Westland is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Met het brede aanbod van beveiligingswerkzaamheden, vind u vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op onze website en als u vragen of opmerkingen heeft, neem gerust contact met ons op via info@vdl-beveiliging.nl of +316 23 60 15 34


Oktober 2021

Nieuwe sponsor: World Bearing Trade

We mogen vanaf vorige week een nieuwe sponsor verwelkomen: World Bearing Trade uit Vlaardingen. Hartelijk welkom en heel veel dank voor uw zeer gewaardeerde steun!

Van dé lagerspecialist mag u verwachten dat we alles weten over lagers en alles wat daarbij komt kijken. Maar bij World Bearing Trade vinden we uw productieproces, uw machines en uw behoeftes nog veel belangrijker. Omdat we begrijpen dat uw productie nooit stil mag komen te staan. Daarom helpen we al sinds 1996 klanten uit alle industrieën, in binnen- en buitenland, met slimme, betaalbare en duurzame oplossingen.


Juni 2021

Nieuwe sponsor: Dierenfysiotherapie Fysio4Paws

Al vanaf de opening ben ik zeer enthousiast over de hondenspeeltuin en de mogelijkheden die er worden geboden voor alle honden!

Als trotse eigenaar van een roedel van zes husky’s beoefenen mijn man en ik met onze honden de sledehondensport en zijn wij hier tijdens de herfst- en wintermaanden intensief mee bezig. In de warmere zomermaanden daarentegen wordt er niet gesport en hebben de honden ‘vakantie’. In deze periode komen we wekelijks met onze roedel naar het speelbos van de hondenspeeltuin, zodat ze daar even lekker hun energie kwijt kunnen.

Als dierenfysiotherapeut weet ik hoe belangrijk het is voor een hond om vrijuit te kunnen bewegen en dat dit voor de meeste honden extra leuk is in het gezelschap van soortgenoten.  Daarom draag ik de hondenspeeltuin dan ook een warm hart toe!

Vanaf april kom ik als dierenfysiotherapeut het team versterken. Naast mijn humane praktijk CFC in Den Haag, ben ik na het succesvol afronden van de opleiding dierfysiotherapie in 2017 ook een praktijk voor dieren gestart: Fysio4Paws.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met het behandelen van honden thuis in hun vertrouwde omgeving. Daarnaast ben ik verbonden als docent aan de opleiding RunDogTrainer en geef ik regelmatig lezingen en workshops.

Het is fijn om nu een vaste behandellocatie te hebben. Tevens heb ik hier de beschikking over een aquatrainer, hetgeen een mooie aanvulling is op mijn behandelmogelijkheden.

Mijn passie voor honden heeft ook geleid tot onze huidige roedel van 6 husky's, waarmee mijn man en ik de sledehondensport beoefenen. Naast deze passie ben ik in mijn vrije tijd ook graag aan het toeren op de motor, aan het fotograferen of aan de wandel in de natuur.

Graag tot ziens in de kliniek!

Erica van Eekeren


Zaterdag 5 juni 2021

Afgelopen zaterdag 5 juni was het eerste Puppie-uurtje weer sinds lange tijd en wat was het gezellig en goed bezocht.

26 pups hadden even de tijd van hun leven met elkaar in de speeltuin. Ze renden, speelden en rollebolden over elkaar heen. Heerlijk ontspannen socialiseren met elkaar.

Zeker voor herhaling vatbaar en we gaan dit- en ook andere 'uurtjes'- vaker in de agenda zetten. Houdt onze website en FB in de gaten voor de data.

Tot gauw weer!!


Vrijdag 4 juni 2021

Hondenspeeltuin de Broekpolder bestaat 5 jaar!

Wat een mijlpaal en wat jammer dat we door allerlei onzekere omstandigheden niets hebben kunnen voorbereiden voor een groot feest. 

Maar...we laten dit niet zomaar voorbij gaan en zullen later dit jaar zeker een feestje gaan organiseren voor al onze vriendjes en vriendinnetjes!!!

Houdt onze agenda in de gaten!


Mei 2021

Renovatiewerkzaamheden Speeltuin

HET HOOFD-TOEGANGSPAD WORDT DEZE WEEK GERENOVEERD

Na jaren 'soppen' in de wintermaanden en strooien van houtsnippers om het toegankelijk te houden voor onze bezoekers hebben we nu de knoop doorgehakt en een aannemer gevonden die voor ons het pad drastisch onder handen gaat nemen. Het pad wordt eerst afgegraven en daarna wordt er een natuurlijke verharding aangebracht. Deze wordt geegaliseerd en vervolgens goed aangetrild.   

We hopen hiermee al onze bezoekers een fijne entree te kunnen bieden tot onze speeltuin!

U kunt hier deze week bij uw bezoek enige hinder van ondervinden. Wij proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen. Dank voor uw begrip!


AFSLUITING BROEKPOLDERWEG

MAANDAG 17 MEI 07.OO UUR TOT ZATERDAG 22 MEI 07.00 UUR

Het zit ons niet mee na de 1e opening. In deze week is de Broekpolderweg afgesloten en hebben wij aangepaste openingstijden:

Donderdag 13 mei, Hemelvaartsdag: GESLOTEN

Maandag 17 mei en woensdag 19 mei: gesloten door afsluiting Broekpolderweg

Zondag 1e Pinksterdag: geopend van 09.00 - 12.00 uur

Maandag 2e Pinksterdag: GESLOTEN


1 mei 2021: 1e openingsweekend is een feit!

Het eerste weekend van 1 en 2 mei was een feest. Het was weer ouderwets druk in de speeltuin. Heel veel bezoekers hebben de weg naar onze speeltuin weer gevonden. Ook nieuwe bezoekers hebben van het openingsnieuws gehoord en hebben voor het eerst een bezoek gebracht. Van harte welkom! 


April 2021

Goed nieuws!!  Na de laatste persconferentie kunnen we de poorten weer openen!

Vanaf 1 mei 2021 mogen al onze vriendjes en vriendinnetjes weer komen spelen! Joepieeee!!     Wat hebben we jullie gemist! 

Zo in het voorjaar groeit alles weer welig en dat betekent werk aan de winkel!   We doen ons uiterste best om voor 1 mei alle velden in topconditie te brengen.

Februari 2021

Winterwonderland

Deze winter toch nog een pak sneeuw in de speeltuin. Lang geleden! Wat jammer dat we nog gesloten zijn. Wat een feest was dat voor de honden geweest!


Januari 2021

Een nieuw jaar met nieuwe kansen!

Onderhoud en werkzaamheden gaan bij ons gewoon door, op weg naar het voorjaar met hopelijk een mooie her-opening!

Een stevig hek rondom het nieuwe terras is in de maak met nieuwe toegangshekjes in dezelfde stijl.


December 2020

Helaas moeten wij onze deuren wegens de Corona-maatregelen weer sluiten!  Daar komt bij dat alle velden ook weer slecht begaanbaar zijn geworden door de vele regenval.  We zijn zuinig op onze velden en deze tijdelijke sluiting gebruiken wij om deze te sparen en om het nodige onderhoud te plegen. 

Geeft ons de mogelijkheid het nieuwe terras en de blokhut af te maken!

Dak is waterdicht, de dakgoten zijn geplaatst en het geheel begint al vorm te krijgen.  1e beschermlaag zit erop aan de buitenkant voor de winter, in het voorjaar schuren en strak aflakken!


November 2020

Eindelijk kunnen we een knoop doorhakken met de aanschaf van een blokhut als accomodatie voor onze vrijwilligers, dankzij een donatie, de bijdragen van onze sponsoren en natuurlijk dankzij u!  Ook een nieuw terrasgedeelte kan hierdoor worden aangelegd.

Deze werkzaamheden geven tijdelijk wat overlast voor de bezoekers maar doen ons best om dit zo beperkt mogelijk te houden.