WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE!

Toekomst


Wij als hondenspeeltuin hebben natuurlijk ook toekomstplannen. Er is nog heel veel te doen, te verbeteren en te wensen.

Natuurlijk kan niet alles tegelijk omdat daar de financiele middelen voor ontbreken. Alles wat we doen komt van de entree, de donaties en de bijdragen van onze sponsoren waar wij ontzettend dankbaar voor zijn, want zie hoeveel we al hebben kunnen doen in de afgelopen jaren! Geweldig!

Met onze toekomstplannen willen wij de speeltuin nog mooier maken, veiliger maken en beter bereikbaar maken voor onze bezoekers!


Op dit moment zijn we volop bezig met het nieuwe terras en onze nieuwe accomodatie voor onze vrijwilligers, dat kan u niet zijn ontgaan. De komende tijd wordt dit project verder afgewerkt en het terras wordt voorzien van een nieuw hekwerk.


Nieuwe hekwerken op de velden.

Voor het voorjaar worden langs de overige velden achterin nog nieuwe hekken geplaatst. De natuurlijke barrieres klinken in en zijn niet hoog genoeg meer om te voorkomen dat de honden naar de andere velden springen.

Voor het plaatsen hiervan kunnen we nog wel wat mankracht gebruiken! Heeft u wat tijd over en wilt u ons hierbij helpen, dan kunt u zich hier aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte van de planning van deze werkzaamheden.


Het algemene toegangspad en de bospaden hebben een opknapbeurt nodig! 

(dat kan u niet zijn ontgaan...)

Er worden plannen gemaakt om deze paden op een duurzamere manier te verharden i.p.v. met houtsnippers. Na verloop van jaren wordt deze laag snippers een modderpad, zeker in het winterseizoen.

De ideeen die er liggen vergen wel een behoorlijke aanslag op ons budget gezien de grootte van dit project.

Omdat er op dit moment geen inkomsten zijn uit de speeltuin wordt dat nog een flinke uitdaging!

Wij zoek hiervoor nog een sponsor / aannemer / hovenier die ons hiermee wil helpen!

Weet u iemand of bent u zelf aannemer of hovenier en wilt u ons hierbij helpen, neem dan contact met ons op!


JUBILEUM

Op 4 juni 2021 bestaan wij 5 jaar!

Natuurlijk willen we dit met iedereen vieren!  Ons feestcomite gaat volop aan de slag om hier een groot feest van te maken maar zijn hiervoor wel afhankelijk van de omstandigheden m.b.v. de geldende corona-maatregelen.

Houdt de berichten hierover op onze website in de gaten!