Sponsors & Vrienden


Waarom Hondenspeeltuin de Broekpolder sponsoren?

U kunt rekenen op zowel regionale, als ook landelijke aandacht. Via lokale kranten, social-media en de verschillende websites verspreiden foto's van evenementen en ander vormen van exposure zich snel. Daarnaast gaat mond-tot-mond reclame uiteraard altijd razend snel via bezoekers van de hondenspeeltuin.

Met veel ideeën en ambities komen we een heel eind, maar zonder financiële en materiële middelen redden we het niet. Sponsor worden, of gewoon een donatie doen, omdat je Hondenspeeltuin de Broekpolder wilt steunen? Neem contact met ons op en laat ons weten hoe je Hondenspeeltuin de Broekpolder wilt helpen.

Donaties komen ten goede aan uitbreiding en verbetering van de hondenspeeltuin en toekomstig onderhoud.


Ook sponsor worden?

Of gewoon een donatie doen omdat je Hondenspeeltuin de Broekpolder wilt steunen? Neem dan contact met ons op met behulp van het contactformulier    Wij nemen dan spoedig contact met je op!


Sponsors van de hondenspeeltuin

Nieuwe sponsor


Ja! Ik wil ook graag sponsor worden!

U kunt hieronder aanvinken voor welk pakket u zich wilt aanmelden en voor welke periode.

Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor verdere informatie.

Hartelijk dank voor uw donatie!


Omdat een sponsorcontract niet voor iedereen weggelegd is, maar sommige mensen toch een steuntje in de rug willen geven, is het initiatief

“Vrienden van Hondenspeeltuin de Broekpolder” opgericht.

De 'Vrienden van Hondenspeeltuin de Broekpolder' bestaan uit bekenden en/of bedrijven die Hondenspeeltuin de Broekpolder een warm hart toedragen. Door een donatie te doen aan Hondenspeeltuin de Broekpolder bestaat de mogelijkheid om ook iets voor de hondenspeeltuin te betekenen.

Met behulp van het contactformulier kunt u informeren naar de mogelijkheden maar u kunt zich ook meteen hieronder aanmelden als vriend middels onderstaand aanmeldformulier.

Wat krijg je als je lid wordt van de 'Vrienden van Hondenspeeltuin De Broekpolder'? 

Uiteraard eeuwige roem en dankbaarheid vanuit ons en alle bezoekers van de hondenspeeltuin. 

Ja, ik wil graag vriend worden!

U heeft zich zojuist via onze website aangemeld als "Vriend van Hondenspeeltuin de Broekpolder". Wij zijn hier superblij mee!

Wij gaan u als vriend registreren. Met het ontvangen bedrag zorgen wij dat het onderhoud van de hondenspeeltuin verbetert kan worden voor zowel de honden als de bezoekers.

U kunt uw storting doen op rekeningnummer NL68INGB 0007085131 t.n.v. Hondenspeeltuin de Broekpolder.

Hartelijk dank voor uw donatie!