WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE!

Sponsors & Vrienden


Waarom Hondenspeeltuin de Broekpolder sponsoren?

U kunt rekenen op zowel regionale, als ook landelijke aandacht. Via lokale kranten, social-media en de verschillende websites verspreiden foto's van evenementen en ander vormen van exposure zich snel. Daarnaast gaat mond-tot-mond reclame uiteraard altijd razend snel via bezoekers van de hondenspeeltuin.

Met veel ideeën en ambities komen we een heel eind, maar zonder financiële en materiële middelen redden we het niet. Sponsor worden, of gewoon een donatie doen, omdat je Hondenspeeltuin de Broekpolder wilt steunen? Neem contact met ons op en laat ons weten hoe je Hondenspeeltuin de Broekpolder wilt helpen.

Donaties komen ten goede aan uitbreiding en verbetering van de hondenspeeltuin en toekomstig onderhoud.


Ook sponsor worden?

Of gewoon een donatie doen omdat je Hondenspeeltuin de Broekpolder wilt steunen? Neem dan contact met ons op met behulp van het contactformulier.


Sponsors van de hondenspeeltuin


Ja! Ik wil ook graag sponsor worden!

U kunt hieronder aanvinken voor welk pakket u zich wilt aanmelden en voor welke periode.

Hartelijk dank voor uw donatie!


Omdat een sponsorcontract niet voor iedereen weggelegd is, maar sommige mensen toch een steuntje in de rug willen geven, is het initiatief

“de Vrienden van Hondenspeeltuin de Broekpolder” opgericht.

'De Vrienden van Hondenspeeltuin de Broekpolder' bestaan uit bekenden en/of bedrijven die Hondenspeeltuin de Broekpolder een warm hart toedragen. Door een donatie te doen aan Hondenspeeltuin de Broekpolder bestaat de mogelijkheid om buiten onze sponsoren ook iets voor de hondenspeeltuin te betekenen.

Met behulp van het contactformulier kunt u informeren naar de mogelijkheden maar u kunt zich ook meteen aanmelden als vriend middels onderstaand aanmeldformulier!

Wat krijg je als je lid wordt van de 'Vrienden van Hondenspeeltuin De Broekpolder'? Uiteraard eeuwige roem en dankbaarheid vanuit ons en de bezoekers van de hondenspeeltuin. Je ontvangt de digitale nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van alles wat binnen de hondenspeeltuin speelt en wat de plannen zijn voor de toekomst.

De namen en/of bedrijfslogo’s van de leden worden vermeld op onze website.

Ja, ik wil graag vriend worden!

Hartelijk dank voor uw donatie!